Thursday, January 3, 2008

Vit snö och längtan - en studie i semester.




Jo ho ja. då har snön kommit. Vit toch grant över allt. Mammanoch Viggo har semester och myser. idag tex sov vi till kl 0917!!! Say What. galet alltså. ---så här såg vi ut när vi vaknade idag!


en annan galen grej är alla människor vi längtar så efter.

(obs detta är INTE en längtar efter i ordning lista, okej!)
1. Annica och Karro. KOOOOOM HEM,. Nu har ni varit borta så galet länge att vi snart inte står ut mer. Okej om inte karro tänker komma, släpp hem Ankan iaf. ok ? (PUSS på er)
2. Sofia och Björn och Oskar, snygt att komma hit i massor av dagar och göra oss helt tillvana på att ha er nära och bar aåka hem! ä, nu går ska på torra land.

3. Wiktor, pappan borde inte få jobba när Mor och son är hemma och åker pulka och grejar, Viggo har ju letat huset runt varje dag, i alla rum, - paaaaappaaaaaaa.



Dagens tack går till JONAS OCH MAGDA! De har varit stora hjältar och passat mig och viggo i dagarna tre! Thanks you guys . Löv ya.







4 comments:

Shuto said...

En gång i framtiden Lisa, då ska vi äga ett helt hyreshus i Sundbyberg, med lägenheter till alla kompisar och ett fett gemensamt Penthouse med alla gamingconsoler som finns, Sneda biljardbord, Pool, you name it.

Ladylefay said...

oh det vill jag!

Skrubbaluttan said...

SNOW??????!!! Det var konstigt! Hihi, tack f;r inlagget, vi saknar er med fortfarande! Puss o Kram!

Ladylefay said...

Tjejer!
Halloj
Massor av krmar till er. kommer nog ett inlägg senre idag omnär viggo kolla rpå bilder :)